Maten och folksjukdomarna
Jag har berättat om det förut, på min Blogg, otaliga gånger, på olika sätt;
förändring av kosten kan förändra det fysiska och psykiska beteendet - beteenden som vi idag sätter namn på i form av olika diagnoser... diagnoser som således skulle kunna förändras genom en förändring av kosten!
Genom att minska ned på sockerkonsumtionen och förtäring av drycker, godis och annat som innehåller smakförstärkare och färgämnen samt välja bort allt vad mjölk- och mjölprodukter heter (gärna även soja eftersom även det kan störa utvecklingen vid en proteinintolerans), under en tid på tre till sex månader för att känna efter;
blev jag piggare? mår jag bättre? har min koncentrationsförmåga/avledbarhet ökat? mina utbrott minskat? min ilska minskat? mitt sug efter mat minskat/ökat? min muskel-, led- och/eller huvudvärk avtagit, migränen vart tog den vägen? min ljudöverkänslighet? min tinnitus? o.s.v.
Om Du söker på proteinintolerans på Google hittar Du två länkar, de översta, till bra sidor om detta ämne;
Marketeur International
Hittar Du fler bra sidor får Du gärna höra av Dig eftersom det är bra om vi kan ge och ta av varnadras erfarenheter/kunskaper i vår strävan att bli "Den självläkande människan" (Läs också boken med det namnet, en bok som Sanna Ehdin skrivit och hon är mångsidig och oerhört påläst i ämnet!). I dessa "medinskt inriktade tider" kan det vara bra att satsa på sig själv, vara sin egen vetenskapsman och prova sig fram; hur kan jag/mitt barn må bättre?
Mina erfarenheter från livet och arbetet har flätat samman mina kunskaper om perceptionsstörningar och hur de påverkar beteenden som vi idag ser som avvikande och sätter namn på i form av neuropsykiatriska diagnoser eller liknande tillstånd, även psykiska besvär som depressioner, ångest och hallucinationer kan bottna i ursprunget till perceptionsstörningar. Anpassad kost, kosttilskott, kompensation och daglig stimulering ger möjlighet till en positiv förändring av dessa tillstånd! LÄS MER HÄR!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar