måndag 2 januari 2012

Avancerad barnmisshandel på grund av okunskap inom den svenska sjukvården

Värdens bästa skitvård
Barnen får inte vad de har rätt till; den bedömning och den behandling deras speciella behov kräver! På fem år går 67 000 barn ur skolan utan godkända betyg! Sverige gick från plats tre till plats nitton på några år, i läsförståelse! VAD hände med kosten och rörelsen under dessa år och de sju år innan de började skolan!?

Världens värsta skitvård utsätter våra barn och unga för risken att inte klara av skolan - de envisas med att utesluta bedömning och behandling av området känsel;

Avancerad barnmisshandel beror inte på skolan utan på sjukvårdens okunskap
Sjukvården tolkar barns och ungas beteendeavvikelser - där mer än 80% står för symptom på störningar inom området känsel (pga modern och billig kost i kombination med proteinintolerans samt inaktivitet) - som någon form av neuropsykiatrisk diagnos, som kan medicineras, och överlämnar sedan resten till skolan och media skyller allt på skolan! Vad skönt för sjukvården att, tillsammans med läkemedelsindustrin, slippa ta ansvar!

Den svenska sjukvården har för lite resurser - skolan behöver stöd av sjukvården
Så länge sjukvården inte inser att en fullgod känsel är minst lika viktig som en fullgod syn och hörsel för att barn och unga skall kunna lära sig läsa, skriva, räkna mm. - så länge kommer också våra barn och unga att ha det svårt för sig i skolan HUR mycket än lärarna kämpar! Snacka inte om föräldrarnas utbildningsnivå så länge vi inte har en fullgod utbildningsnivå inom den svenska sjukvården om hur brister och gifter i kosten, samt daglig brist på rörelseaktivitet, bland annat kan påverka barns och ungas förmåga till känsel! Andra kunskaper om dessa gifters inverkan på beteenden, som leder till olika diagnoser, borde lyftas fram i ljuset NU!

Enorma samhällskostnader på grund av sjukvården sviker barns speciella behov
Barn och unga som hamnar i utanförskap, som inte tillhör samhällets gemenskap, kostar samhället 150 miljarder enligt Ingvar Nilsson, nationalekonom - 13 000 barn i varje årskull får en destruktiv resa mot detta utanförskap! Och det kostar samhället 10-15 miljoner per barn (35 min in på Världens bästa skitskola)...

Jenny Telander, från Folkhälsoinstitutet, som forskar inom ämnet VAD som händer med dem som hamnar i utanförskap, berättar att de här individerna ligger i riskzonen för att få bland annat cancer, hjärt-kärlsjukdomar, arbetslöshet...

Kontentan av sjukvårdens okunskap om orsak till de symptom, beteendeavvikelser, som beror på störningar inom området känsel (som i sin tur oftast beror på proteinintolerans och överkonsumtion av socker-, mjöl-, mjölk- och sojaprodukter) och hur man hjälper dessa barn och unga att bli friskare kostar samhället enorma mängder pengar!

150 miljarder plus kostnader för medicinering och mer sjukvård pga okunskap!?
Kontentan av sjukvårdens okunskap leder till att samhället betalar enorma summor för att barn och unga inte fick vad de behövde; tidig bedömning och behandling av området känsel - vilket torde vara en en lika stor rättighet som att få bedömning och behandling av området syn och hörsel! Samtidigt läggs hela bördan på skolan - vad skönt för sjukvården att slippa ta ansvar!


Okunskap eller illvilja!?
Är det okunskap eller är det en ovilja att erkänna att proteinintolerans, andra gifter och brister leder till symptom som kan hävas med hjälp av den anpassade kosten och rörelsen!?
Kommer det fram att många av dessa symptom kan hävas med hjälp av den anpassade kosten och den anpassade rörelsen så kommer läkemedelsindustrin, helt klart, att förlora de enorma vinster som de har förutsatt att de skall göra! Deras vinster kommer att sjunka drastiskt och frågan är OM de godtar detta utan strid!?

Inga kommentarer: