måndag 13 juli 2009

Eksem hos barn
Kan bero på proteinintolerans

Astma hos barn
Kan bero på proteinintolerans

Allergi hos barn
Kan bero på proteinintolernas

- hur vågar jag komma med sådana här påståenden!?
Vänd på frågan; hur vågar någon komma med påståenden om att det INTE beror på det som jag påstår att det skulle kunna bero på!?

Gå in och läs, på de sidor, och i de böcker, som jag hänvisade till i mitt tidigare inlägg, så kan ni också börja fundera på hur någon kan påstå något annat än det jag gör här i min blogg!

Hjärnans funktion, den kognitiva förmågan är beroende av input via våra sinnen
Funktionen hos våra sinnen är beroende av vad vi äter! Aj, aj, vi äter väl inget vi inte tål, som vi inte kan bryta ned? Jo, minsann! Kroppens reaktion på en felaktig kost är de folksjukdomar vi i dag ser;
astma, allergi, eksem, trög hjärna, nedsatt minnesfunktion, koncentrationssvårigheter, hyperaktivitet, depression - you name it!

Naturligtvis kan det bero på annat också MEN den troliga orsaken är att vi i dag äter en helt annan kost än vad vi gjorde för 40 till 50 år sedan! Då hade vi inte en sådan enorm massa av människor som hade fibromyalgi, neuropsykiatriska och psykitriska sjukdomar, utbrändhet, cancer etc.

Då åt vi betydligt mindre mängder av bl.a. socker, mjölk och mjöl samt satt det, likt fettet, då inte var processat! Att processa maten innebär att vi gör den mer hållbar, vi härdar och vi tillsätter samt vi äter bra mycket mer mjölk. och mjölprodukter än vad vi gjorde för bara drygt fyrtio år sedan! Våra kroppar är inte gjorda för detta och våra kroppar säger ifrån genom att bli sjuka!

Mediciner är ingen lösning på problemet
Mediciner kan man ta i det akuta skedet MEN sedan är det dax att sadla om; nyttigare mat och mer rörelse! Ge Din, och Ditt barns, kropp den har speciellt behov av; icke processad mat samt betydligt mindre mängder av de proteiner som finns i mjölk och mjöl! Då kan Du, och Ditt barn åter blomstra i livet!

Se filmen om "Ethan's recovery from autism" på You Tube, så förstår Du vad "fel mat till fel barn" kan åstadkomma och hur snabbt man kan åtgärda det UTAN mediciner, endast med hjälp av kost och kosttillskott på 21 dagar! MEN ju längre Du gått på felaktig kost, desto längre tid tar det att reparera skadan; men ge aldrig upp! Du kan snart blomstra, bland alla andra, igen!

Inga kommentarer: