tisdag 10 januari 2012

Mjölk, mjöl, soja och socker kan underminera våra kroppar!

Inte ens katter håller sig friska på vår mjölk!
Inte alla kroppar, men väldigt många, undermineras av det vi äter och dricker!
Våra moderna mjölk-, mjöl-, soja- och sockerprodukter underminerar många av de kroppar som lever i vårt avlånga land, Sverige! Hur mycket vitaminer, mineraler, antioxidanter, omega-3, kalk med magnesium etc. dessa människor än stoppar i sig så blir de inte friskare! De tror att det är slitage eller genetiskt! Men, möjligheterna finns för dessa människors värkande och trötta kroppar; bort med alla vita produkter! Kör den kosten i minst tre månader - helst sex månader! Har inget hänt efter tre månader - fortsätt då minst tre månader till (Rom byggdes inte på en dag!). Oftast finner du att din kropp känns lättare att röra, eventuell värk har, liksom eksem, astma och allergi, avtagit samt att ditt humör troligen har förändrats till det mer positiva efter dessa månader!

Hjälper inte det då först kan man acceptera att den där folksjukdomen hör till de få folksjukdomar som är obotliga - men möjligheterna finns att den folksjukdom ens kropp går och bär på kan bli friskare genom kosten och rörelsen! Då finns det bara en sak som gäller; lägga om livsstil!
 
Genom att läsa böcker som exempelvis Maten och folksjukdomarna av Staffan Lindeberg, Rask af mad av Carmenville, Nu räcker det av Ursula Jonsson, Kärnfrisk familj av Ninka-Bernadette Mauritson och Morten Mauritson, Friskare barn av Peter Wilhelmsson, Sockerbomben i din hjärna av Bitten Jonsson etc. så förstår vi det; väldigt många av oss bor i kroppar som inte tål mjölk och mjöl samt socker, andra kan fungera med dessa produkter OM de intar det med måtta men väldigt många överkonsumerar av dessa produkter och blir då lika sjuka, eller sjukare, än de som inte tål dessa produkter!

Socker är, liksom de flesta vita produkter, lika farligt som alkohol och andra droger!
Nu varnar forskare i Kanada för sockrets konsekvenser och likheter med andra droger och vill förbjuda socker inom vissa gränser - se mer här

Inga kommentarer: