onsdag 19 oktober 2011

Neuropsykiatriskt funktionshinder blir oftast friskare utan mjölk och mjöl

Testerna visade att han tålde mjöl men inte mjölk
Sindre var en gosse med problem i skolan. Hans svårigheter tycktes öka med åren. Hans aggressionsutbrott bidrog till att avslutas med att han slängde stolar i väggen och hade noll kontroll! Han berusade sig med alkohol och andra droger - samt var beroende av mjöl- och mjölprodukter utan att han egentligen tänkte på det!

Tester som togs visade att han inte hade någon intolerans mot mjöl men däremot mot mjölk - men dessa prover visade inte sanningen! Sanningen visade sig genom att Sindre, till slut, i ren desperation över sitt mående med tvångstankar, självmordstankar, depressioner, agressionsutbrott, kraftlöshet, social inkompetens etc. till slut lyssnade till vad hans mor länge hade tjatat om; ändra kosten!

HUR många barn och ungdomar skall offras till självmord eller livslång medicinering!?
HUR många barn och ungdomar skall offras till självmord eller livslång medicinering etc. innan vi inser fakta!? Evidensen kan slänga sig iväggen medan den håller på och biter sig själv i svansen! Barn och unga har allt rätt, enligt HSL (Hälso- och sjukvårdslagen) och Agenda 50 (FN:s konvention för funktionshindrades rättigheter), att få veta NU att de kan bli friskare genom kosten - och även genom den dagliga rörelsen!

Gå med i Nätverket för Friskare barn och unga NU! och arbeta för ett friskare samhälle! Gå med i Norsk Proteinintoleranse Forening och arbeta för att vi skall bli en svensk "dotterförening" till densamma! Var med och kämpa för att det som tystas ned inom den svenska sjukvården skall komma fram till våra barn och ungdomar som anses sjuka - ge dem möjligheter bli lika friska som Sindre! - efter 4 min och 49 sekunder börjar han berätta om sin livserfarenheter, lyssna och begrunda vad en kostomläggning kan göra för hälsan!
Komplettera gärna genom att lyssna till detta!

Inga kommentarer: