måndag 3 oktober 2011

Homeopatin har segrat inom Sveriges gränser

En eloge till Dr Anders Pettersson som genom drygt åtta års, i det närmaste, ensamkamp, kämpat mot vargarna inom socialstyrelsen, den egna läkarkåren, läkemedelsverk m.fl.

Homeopati förändrar, liksom kosten och rörelsen (inklusive Tomatismetoden, akupuktur etc.), biokemin och därmed även det fysiska och psykiska beteendet och måendet! Andra åkommor som eksem, astma, allergi, epilepsi etc. kan, med största sannolikhet, även påverkas positivt av dessa biokemiska förändringar!

Ett stort och varmt GRATTIS från Nätverket Friskare barn och unga NU! (http://www.facebook.com/pages/Friskare-barn-och-unga-NU/163350797064861)

Lyssna till Dr Anders Pettersson här!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår inte hur du kan vara så okunnig att du tror på det som Anders Pettersson säger. Varför blogga om man intre har tillräckligt med kunnskaper?

Unknown sa...

Det är klart att du måste vara anonym som kommer med sådana rädslor! Att kalla mig okunnig för att jag tror på Anders Pettersson och vad homeopathin har att erbjuda är ju att kalla hela Europa, som erkänt homeopathin, för okunnig!

Att blogga erbjuder till ökat kunskapsutbyte. VAD är tillräckligt med kunskaper? Finns det någon som har tillräckligt med kunskaper?

Du verkar vara en bitter gök - hoppas dina energier förändras!

Anonym sa...

Du skriver att hela Europa har erkännt homeopatin. Du är felinformerad. Tro inte på den bild som homeopaterna målar upp. Läs till exempel vad Englands
regering skriver om homeopati. Homeopati är vanligare i övriga Europa men det betyder inte att den är erkänd.

Unknown sa...

Jag kan inte hålla med dig om att jag är felinformerad - tvärtom så verkar det som att du har fått lite om bakfoten. Mängder med läkare inom EU ordinerar homeopati:

I EU finns 54 000 läkare och övriga inom hälso- och sjukvård som ordinerar homeopati. Ca 100 miljoner européer använder homeopati och det blir alltmer populärt bland patienter och sjukvårdspersonal.

Här kan du läsa och lära mer om detta:
http://www.homeopathyeurope.org/regulatory-status/current-regulatory-status