tisdag 21 september 2010

Fiskolja skyddade mot psykos - Dagens Medicin

Så var vi då där igen - hur många gånger skall vi upprepa dessa studier, som vi kan ta fram redan från Dr Tore Duvner och Dr Alexandra Richardsson, studier som bekräftar vad sedan Oxford-Durham studien kom fram till (men där kikade de inte på depression och psykos) - innan vi börjar behandla alla barn och ungdomar med läs- och skrivsvårigheter, depression och psykos med dubbel dagsdos av Omega 3!?

HUR länge skall barn- och ungdomspsykiatrin hålla undan denna sanning från barn, och föräldrar, utan att "klämmas åt" av FN:s konvention om rättigheter för människor med funktionsnedsättning, Agenda - 50!? Om psykiatri samt habilitering för barn och ungdomar sedan försöker följa Hälso- och Sjukvårdslagen, HSL, så har de väl, om inte jag missminner mig, skyldighet att upplysa om vilka behandlingsmetoder som finns!?

Skärpning inom sjukvården - det här med Omega 3 har vi vetat om i närmare 20 år nu - och ändå händer ingenting, man tuggar på i läkemedelsindustrins tunga spår, spår som tycks leda till håglöshet inom den svenska läkarkåren medan sådana som jag tystas ned och besätts med munkavel inklusive straffåtgärder!!!

Fiskolja skyddade mot psykos - Dagens Medicin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta mej.. men de var de första jag fick höra från mina läkare! Att jag skulle ta Omega3 tabletter för min ad/hd.

neuropedagogen sa...

Hej!
Tack för din kommentar!

Det glädjer mig höra - vi vill ha fler sådana läkare i Sverige! Plus att jag efterlyser läkare inom Sveriges gränser som erkänner vikten av att prova om möjligheterna finns att bli friskare - genom den dagliga rörelseaktiviteten i kombination med den anpassade kosten (utan mjölk-, mjöl- och sojaproteiner med kosttillskott i form av vitamineraler/antioxidanter och Omega 3)- INNAN man sätter in medicinering.
Medicinering är oftast bra i det akuta läget - men sen kan de flesta bli bättre genom kompensationen, rörelsen och kosten, individuellt anpassat efter individens enskilda behov! Bra va!

Lycka till och hoppas du tagit dubbel dagsdos i minst tre månader