onsdag 2 maj 2012

Ung simmare dör i hjärtinfarkt - ung kvinna insjuknar i psoriasisartrit, lyssnar in och blir friskare!


Han dör av en hjärtinfarkt - trolig orsak är intolerans mot proteinerna i mjölken!
Kort efter denna intervju av den norska 26-åriga medaljören i simning dör han, efter ett träningspass, av en hjärtinfarkt! Han hade blivit varnad för att hans tidigare inflammatoriska tillstånd i en nerv kunde bero på MJÖLK - vilket man kan förstå då man ser hans mörka markeringar runt ögonen. Dock tog inte denne man detta som någon varning utan, tvärtom, som ett litet skämt! HUR många unga människor skall offras innan vi börjar förstå sammanhanget mjölk- och mjölintolerans som stora bärare av så kallade autoimmuna sjukdomstillstånd!
Läser man boken "Gluten och mjölk, Serien om de vita gifterna KÄLLAN TILL MODERNA SJUKDOMAR" förstår man att våra folksjukdomar äter sig allt lägre ned i åldrarna!!! Och NÄR du läser VAD den kände hjärtkirurgen skriver om våra hjärt- och kärlsjukdomar förstår du än mer av sammanhanget VARFÖR fler och fler unga dör av hjärtinfarkt!

Boken "Maten och folksjukdomarna" är skriven av Staffan Lindeberg som är docent i allmänmedicin - i sin doktorsavhandling studerade han folket på Kitava, Trobrianderna, Papua Nya Guinea och resultaten visade att hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och övervikt helt saknas där! Liknande kunskaper kan vi läsa om i andra böcker såsom exempelvis "Den självläkande människan" av Sanna Ehdin, "Nu räcker det!" av Ursula Jonsson och "Sockerbomben i din hjärna" av Bitten Jonsson! Mer samlade kunskaper om detta finns att läsa mer om bland annat på hemsidorna Norsk Protein Intoleranse Forening och på The Blue Zones.

Hon insjuknar i en svår sjukdom - blir frisk över en natt utan proteinerna i mjölet!
Petra insjuknar med stora svårigheter (cirka 22:30 min in på programmet, strax efter reklamen) att andas och det visar sig att hon har inflammationer i lungor och leder, att hon lider av psoriasisartrit (inflammatoriskt tillstånd) som medför att hon får svårigheter med att spela på alla de instrument hon behärskar samt att hon tvingas gå med kryckor... över en natt blir hon friskare genom en anpassad kost, diet, där hon tar bort ALLT mjöl och endast äter vegetariskt! Med största sannolikhet hade hon kunnat fortsätta äta fisk och ljust kött men av vikt är, med största sannolikhet, inte enbart att hon är försiktig med proteinerna i mjöl utan även i mjölk och soja!

Hur många barn och unga skall offras i väntan på evidens!? Släpp loss integrativ medicin NU!
HUR många barn och unga skall vi tillåta offras i väntan på "evidens" INNAN den svenska Socialstyrelsen och den svenska sjukvården får upp ögonen för vad forskning och beprövad erfarenhet redan visat; proteiner i mjölk- och mjölprodukter kan vara den utlösande faktorn till många av våra sjukdomar OCH en anpassad kost, diet, i tre till sex månader kan hjälpa runt 60% (eller mer) av dem som insjuknat att bli friska igen!!!

Inga kommentarer: