onsdag 18 januari 2012

MS, Parkinsson, diabetes, depression, ADHD, övervikt eller obalans i biokemin!?

Öppna portarna till det dyrbaraste du har, din egen kropp, och ge dig och dina barn möjligheter göra er fria från de onödiga folksjukdomarna!
Ge dig och dina barn möjligheterna bli friskare eller möjligheterna behålla er friska!
Möt denna fantastiska kvinna, Dr Terry Wahls, och lyssna på hur man kan göra för att bli friskare! Hon har gått igenom det själv, hon har varit där; inne i en av de värsta folksjukdomarna, Multiple Scleros, MS! Våga prova! Redan efter tre månader finns möjligheterna att du rensat ut så mycket så du känner att du börjat bli friskare! Men hav tålamod! Rom byggdes inte på en dag - precis som Rom, din egen kropp, inte heller raserades på en dag!

Hon gjorde ett val - hon blev frisk inom loppet av två år!
Hon var svårt angripen av vad som i dag kallas MS. Men VAD är MS!? Varför och hur uppkommer våra folksjukdomar!? Svar; genom våra gifter och brister i kosten!

Dr Terry Wahls gjorde - utifrån sina kunskaper om mitokondriernas behov av näring och avgiftning - ett val; hon anpassade sin kost och sin dagliga rörelse. Genom att tillföra kroppen det som är livsnödvändigt för att våra kroppar skall fungera enda ned på mitokondriell nivå, hon tillförde vitaminer och mineraler som bygger upp myelinet (det som angrips vid exempelvis MS) och miljön runt synapserna (för att våra signalsubstanser skall kunna föras över på ett så optimalt sätt som möjligt) och hon ändrade sin kost; stenålderskosten innebär att mjölk- och mjöl-produkter, inklusive socker, salt och andra smakförstärkare, bekämpningsmedel mm.minimeras till i det närmaste en NOLL-tolerans-nivå!

Med hjälp av de gröna grönsakerna, kål, lök, de färgrika grönsakerna, frukterna och bären samt svamp, tång, den feta, vilda fisken och de betande djurens kött blev hon frisk inom loppet av två år! Redan efter 3 månader såg hon en klar förbättring! Hon tog sig ur sin rullstol och upp på cykeln och hästryggen inom loppet av några månader!

Sprid filmen över HELA världen - ingenting skall få tysta dessa viktiga kunskaper!
Dela med dig av filmen till dina vänner som har nära anhöriga med MS, Parkinsson, Huntington, diabetes, depression, övervikt, ADHD etc. och gör det NU! Det finns ingen anledning att vänta - kunskaperna skall spridas över vår jord!

Hjärtsjukdom, högt blodtryck, diabetes, Alzheimers sjukdom och andra inflammatoriska processer
Glöm inte att likväl som Alzheimer och diabetes är inflammatoriska processer så är även autism och liknande tillstånd inflammatoriska processer! Den anpassade kosten/diet inklusive dagliga kosttillskott ger möjligheter att häva det inflammatoriska tillståndet som gör ditt barns , eller din egen, kropp sjuk! I kombination med den dagliga rörelseaktiviteten hjälper du till forcera den positiva processen!


Så sprid även de ord som den kände hjärtläkaren Medicine Doktor Dwight Lundell i dag delar med sig av: "Dagens konventionella kost har åstadkommit en extrem obalans av dessa två fetter. Förhållandet mellan obalansen varierar från 15:01 till så högt som 30:1 till förmån för omega-6. Det är en enorm mängd cytokiner som orsakar inflammation. I dagens kostmiljö, förhållandet 3:1 skulle vara optimal och hälsosam.
För att göra saken värre, den övervikt du bär av att äta dessa livsmedel skapar överbelastade fettceller, som utsöndrar stora mängder av pro-inflammatoriska kemikalier, som ytterligare späder på skadan, som orsakas av för högt blodsocker.
Den process som inleddes med en söt bulle blir en ond cirkel över tiden som skapar hjärtsjukdom, högt blodtryck, diabetes och slutligen, Alzheimers sjukdom, som den inflammatoriska processen fortsätter med oförminskad styrka.
Det går inte att komma ifrån det faktum att ju mer vi konsumerar industriellt tillverkade livsmedel, ökar vi inflammationen lite i taget för varje dag. Den mänskliga kroppen kan inte hantera och är inte heller utformad för att konsumera mat packad med socker och indränkt i omega-6 oljor.
Det finns bara ett svar på att lugna ner inflammationen, och det är att återvända till livsmedel närmare sitt naturliga tillstånd."

Inga kommentarer: