söndag 26 juni 2011

Är din blogg värd en iPod?

Jomenvisst bör en blogg som arbetar för att föra fram budskapet, och kunskaperna, om hur fler barn och unga har möjligheter bli friskare från sina neuropsykiatriska och psykiatriska, ibland även neuromuskulära, sjukdomar genom en livsstilsförändring vara värd en iPod!?
Är din blogg värd en iPod?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken intressant blogg! Läste bland dina egna erfarenheter och jag hoppas nu att även jag kan få hjälp med detta. Har alltid varit den ängsliga nervösa typen... i ungdomen var jag otroligt rastlös, kunde aldrig sitta still, medan jag som ung vuxen drabbats av depression och ångest. Har konstaterats vete allergisk men test visar inget på mjölken. (Allergitest) Men jag känner att det kniper i magen när jag dricker även laktosfritt. Fortsätt sprida informationen!

neuropedagogen sa...

Tack, Anonym!
Jag hoppas du kan vara med och hjälpa till med att sprida informationen eftersom i stort sett inga barn och unga får reda på vilka möjligheter som finns att bli friskare ur sitt magont, sin depression, sin ångest, sina symptom som leder till en neuropsykiatrisk eller psykiatrisk diagnos etc. Så, för barnens skull, hjälp gärna till!

Anonym sa...

Jag sprider gärna vidare informationen!

Är det vanligt att humöret blir berg och dalbana när man slutar med det man inte tål?

neuropedagogen sa...

Hej Anonym!
Tack för att du sprider den information som alla barn och unga borde få rätt till - rätt att veta innan de börjar med livslång medicinering, en medicinering som oftast innebär livslångt experimenterande med olika sorters mediciner!!!

Ja, det är vanligt och det är vanligt att man får abstinensbesvär! Av vikt är att försöka balansera sig med hjälp av kosttillskott som dubbel dagsdos med omega-3, vitaminer, mineraler och tarmbakterier, helst ProbioZym (eftersom enzymer för gluten- och kasein finns med i dessa), samt även pH-balans kalk (om din kropp är sur, de har sådant lackmus-papper också!).

Lycka till och hör gärna av dig och berätta hur det går!