onsdag 17 september 2008

In i dimman med hjälp av mjölk och mjölMjölk och mjöl kan vara farligt
I alla fall kan det vara farligt för alla oss som inte kan bryta ned proteinerna i mjölk och mjöl - många exempel kan finnas att läsa om på Norsk Protein Intoleranse Forening, http://www.npif.no/, och på sökorden "autism diet" på You Tube!

För drygt femton år sedan sade Kurt, på Ph-balans i Göteborg, till mig att ta bort alla vita produkter såsom mjölk, mjöl, salt, socker och ris... visst kunde jag göra det, men så jädrans noga kunde det väl inte vara...Först femton år senare förstod jag allvaret av det hela! Först då gjorde jag helt uppehåll med dessa produkter, inklusive potatis, och upptäckte min nya värd; medvetenheten om siffror och rum ökade, vilket innebar att jag fick ett betydligt bättre sifferminne och en betydligt bättre förmåga att hitta vägar, gator och andra saker! Ut ur dimman! Byt ut orden mot In i dimman - jag och min mjölk; Ut i kylan Nationalteatern You Tube - Google-sökningEn ny värd har öppnat sig
En ny värd har öppnat sig för mig och kan säkert göra det för Dig också! Det gäller bara att förstå allvaret, att välja väg; bestämma sig för om man vill ha en hjärna som är mer eller mindre inlindad i bomull, riskera få muskel- och ledvärk vid högre ålder, riskera få en ballongmage och övervikt som är oförklarlig (gå in på http://www.npif.no/ och läs mer om HUR man snabbt kan gå ned i vikt, inom loppet iav några månader, bara genom att "kutta ut mjölk- och mjölprodukter!), riskera få ett barn som utvecklar nedsatt självförtroende, aggressionsutbrott, autism, adhd, eksem, astma, allergi, neuromuskulär sjukdom, depression, ångest, schizofreni, ätstörningar, läs- och skrivsvårigheter m.m. alternativt att jag själv riskerar utveckla symptom som liknar något av dessa!Mitt mod växte i takt med min kostförändring
Jag är Dig evigt tacksam, Kurt! Mitt mod växte i takt med min kostfölrändring! Helt plötsligt kunde jag stå framför mina arbetskamrater och utan Åsa-Bode'n-darr på rösten berätta om haptiska perceptionsstörningar, hur man kan bedöma och behandla! Det var jag! Mitt darr på rösten kom inte utav nervositet! Min onda mage kom inte utav nervositet! Det kom av mjölk- och mjölprodukter som gav mig obalans i kroppen, en sur kropp med brist på Omega 3! Tack för Omega 3! Tack för en kost utan mjölk och mjöl - och soja!

Några ord om mjölk - från Kurt:
Alla däggdjuren har sin väl sammansatta modersmjölk. Kon till sin kalv, stoet till sitt föl, modern till sitt barn osv. Om Du absolut måste dricka djurmjölk, använd då mjölk ifrån ett djur som är i din storlek och har en någotsånär likadan sammansättning som din egen arts modersmjölk. Drick helst inte från ett så stort djur som en ko. Måste Du dricka djurmjölk, drick då obehandlat, från ett friskt djur... Mjölk inneh. lugnande återbesöksmedel – opiater.

Mjölk och ost är enormt slembildande. Slem- och syraöverskott är kroppens värsta fiende. Speciellt ost är en fullträff på detta. Ost är en därmed en inre miljöbomb! Håll upp med ost, i alla fall vid utläkning av Din kropp. Lycka till! Ost innehåller ännu mer opiater än mjölk.

När Du börjar få tänder, sluta då helt med mjölk ifrån en kossa e dyl. Mjölk innehåller socker - 0,5 hg per liter! Bakterier som tillsätts i mjölk äter upp sockret. Därför är, i alla fall dygnsfärsk fil, ”vegetariserad”. Läs på paketets datum!

Komjölk innehåller 50% mer fosfor än modersmjölk. Fosfor är mycket försurande för kroppen. Vi får redan för mycket fosfor i oss, i form av kaviar, kött, fisk, ägg, Coladrycker m.m. Ost är relativt sett mer fosforrik än mjölk eftersom 1 kilo ost innehåller upp till tolv (12) liter mjölk! Mjölk innehåller ca fyra ggr så mycket fosfor som i Cola! Dessutom är den vitala vasslan borttagen. Mjölk inneh. ofta mer vattenlösligt aluminium än kranvatten!

Att dricka eller äta mjölkprodukter befrämjar slakt av helt oskyldiga djur. En industriko blir mellan 4 och 5 år. I frihet har kor inga plågsamma otympliga jättejuver och kan bli upp till 50 år! Så länge vi fängslar och systematiskt slaktar vännerna så länge slaktar vi varandra, det finns säkerligen en sann koppling där. Naturen/läkekonsten finns i artbekant föda.

Mjölk är en mycket dyr kalciumkälla ca 9 000 kronor per kilo/liter mjölk! I pH-KALK kostar kalcium ca 400 kronor per kilo. Man kan säga att i en komjölk är det uppväxtkalk (fosforkalk) och i pH-KALK är det underhållskalk (karbonatkalk). Människan är den enda varelse som dricker andra däggdjurs mjölk. Inte ens den vuxna kalven dricker sin mammas mjölk. Mjölkprotein användes i trälimindustrin! I industrihanteringen våldtas oskyldiga kor oavbrutet av människan framkörda avelstjurar.


Ytterligare något att tänka på om mjölk
Där jag måste lägga in mina egna, två viktiga punkter, först och sedan Kurts;
- Mjölk produceras av de metangasbildande kreaturen, kor – metangasen bidrar till växthuseffekten och den påskyndande nedsmältningen av våra isberg!
- Mjölkproteinerna bidrar till opioida peptider, hos människor som har svårigheter med att bryta ned dessa proteiner, vilket i sin tur förgiftar människans kropp och bidrar till en hel del av våra folksjukdomar bl.a. neuropsykiatriska och psykiatriska samt även alla andra autoimmuna sjukdomar såsom irritabel tarm m.m.

Så Kurts ord;
-Mjölk innehåller ett för människan främmande enzym – xantinoxidas.
-Mjölk-drickande befrämjar slakt av värnlösa och helt oskyldiga djur.
-Mjölk ”berikas” med syntetiska/vävnadsfrämmande vitaminer.
-Mjölk separeras, homogeniseras, syntetvitamineras och pastöriseras.
-Mjölk subventioneras med hjälp av redan belastade skattebetalare.
-Mjölk-kalcium kostar ungefär 10 000 kronor per kilo! Otroligt kostnad.
-Mjölk är slembildande samt att äldre mjölkdrickare har mer benskörhet.
-Mjölk-kor slaktas redan vid femårsåldern. En ko kan bli upp till femtio år!
-Mjölk/kött-jordbruket försurar vattendrag samt utarmar våra jordar.
-Mjölk till mat stänger upptaget av järn. Stor järnbrist bland skolbarnen.
-Mjölk till mat övergöder de redan overgödda västerlänningarna.
-Mjölk innehåller laktos – socker. Cirka ett halvt hekto socker per liter!
-Mjölk innehåller slemproteinet kasein. Kasein är ett starkt trälim!
-Mjölk bidrar till laktosintoleranser samt mjölkproteinintoleranser.
-Mjölk skall inte drickas, den skall sugtuggas/dias för bl a sockernedbrytn.
-Mjölk innehåller östrogener som kan bilda vissa tumörtyper hos vuxna.
-Mjölk är till för nyfödda, som dessutom har en slags mjölk till varje art.
-Mjölk ifrån andra varelser dricks endast av den vilsna arten människan.
-Mjölk i form av sesam-, mandel-, havre-, ris osv innehåller inte laktos.
-Mjölk pulvriseras och läggs i allsköns ”livs”medel och i ”mjölkersättning”.
-Mjölk är grundprodukten i den helt artfrämmande slemprodukten ost.
-Mjölk-östrogener ger försvagning av mäns sexualitet efter målbrottet.
-Mjölk-drickande gör att det slaktade köttberget stiger till enorma höjder.

Inga kommentarer: