lördag 1 december 2012

Qb Test, vinstintressen och diagnostisering av ADHD


Synd att apparaten, Qb Test, används i ett syfte som inte gynnar våra barns och ungdomars hälsa
Qb-testet, där en infraröd kamera registrerar patientens rörelser och mått på aktivitet, uppmärksamhet och impulsivitet visar egentligen på OM det råder en obalans i biokemin - en obalans som bland annat kan "ligga och störa" på området känsel, Human Haptisk Perception - MEN här används inte apparaten för att lägga om kost och daglig rörelseaktivitet samt ge underlag för barnets speciella behov av kompensation och därmed en ökad livskvalitet som leder till en ökad psykisk hälsa! Ack nej! HÄR används Qb-test för att fastställa diagnos och medicinering!

Barnets förmåga till rörelse och mått på aktivitet skvallrar om barnets förmåga att känna in den egna kroppen och den egna rörelsen, få ett motoriskt minne och därmed förmåga till automatisering av röreslen!

Barnets förmåga till uppmärksamhet är beroende av barnets förmåga att automatisera rörelsen - således förmåga att känna in den egna rörelsen, få ett motoriskt minne och därmed kunna automatisera rörelsen!

Impulivitet påverkas bland annat av opioida peptider (vilka har en morfinliknande effekt på nervsystemet) och av barnets att automatisera den egna rörelsen...

Synd att apparaten, Qb Test, används för att gynna girigheten

OCH när man sett på filmen om Systemfel som hotar världen förstår man mer VARFÖR de finner ringa intresse av att informera om att NÄR man lägger om barnets/ungdomens dagliga kost/diet, kosttillskott och rörelseaktivitet samt låter barnet kompensera sitt dolda funktionshinder så finns det möjligheter för 70-80% av dessa barn och ungdomar att få en ökad psykisk hälsa, ökad livskvalitet inom loppet av några månader!

söndag 25 november 2012

Annie's Rawfood: Levande bovetevälling med fikon och kanel

Mina egna livserfarenheter har "kommit ikapp mig" och raw food står och knackar på dörren!
Mina egna livserfarenheter, efter drygt 15 år med ett liv utan mjölk- möl- och sockerprodukter på grund av proteinintolerans börjar så "komma i kapp" mig  ... för drygt 5 år sedan insåg jag att OM jag höll mjölk- och mjöl- samt sockerprodukter OCH soja borta till 100% så fick jag än en mer ökad livskvalitet med framförallt ett än bättre minne än jag någonsin trodde jag (av alla människor) skulle kunna få med hjälp av att bara lägga om kosten!!!

Kosten förändrade mitt liv!
Klockrent kunde jag så, efter fyra veckor helt ren från dessa produkter, så upprepa de ÅTTA siffrorna i OCR-numret utan att behöva slå två och två, steg för steg, som jag tidigare gjort under närmare fem års tid! Jag förvånades var gång jag knappade in ett OCR-nummer, för att betala räkning efter räkning, att jag inte längre behövde ta två siffror i taget och hålla för de andra med hjälp av mina fingrar för att sedan kolla på tangentbordet för att sedan kolla på skärmen och sedan återigen kolla upp att siffrorna på skärmen stämde med de två siffrorna mellan mina fingrar! Till min förvåning "satt siffrorna som ett smäck" och jag "drog in" alla åtta på en gång i min mer klara och vakna hjärna än jag tidigare upplevt - den som tidigare var en hjärna med teflonminne, det gick liksom "in här och ut där"!
Men NU satt det således kvar! Märkligt, folk som sagt, "om du bara vill så kan du"... och jag tänkte då alltid "OM de bara visste hur gärna jag vill, jag måste vara dum i huvudet!" Således kunde några futtiga produkter i min kost, våra numera så kallade huvudprodukter i våra nationalrätter... tidigare tror jag mig kunna gissa att det var frukt, kött, fisk och rotfrukter INNAN mjölk- och mjöl gjorde intåg i vår kost!
Andra saker som minskade rejält "som ett brev på posten" var mitt sug efter socker och alkohol samt min tidigare nervositet lade sig än mer, den var som bortblåst och min tidigare osäkerhet byttes mot en allt bättre säkerhet ;-) - samtliga var symptom som kan uppstå vid en proteinintolerans.

Ökat intag av Raw Food har fått mig att inse att havregurt irriterar min tarmslemhinna
Med största sannolikhet hör jag till de individer som ÄVEN skall plocka bort havre ur min kost eftersom min mage nu blivit allt mer irriterad i och med att jag ökat det dagliga intaget av havregurt på grund av att jag börjat med allt mer gröna smoothies och raw food gröt... ljuvliga havregurt, nu får du stå åt sidan och jag provar i stället med sesam-, mandel- och cashewmjölk i stället för havremjölk och havreyoghurt :-)

VARFÖR raw food!? 
Raw food öppnar upp möjligheterna till en än friskare kropp - och jag vet hur det är att inte må bra, att vara darrig, att vara nervös, att ha dåligt minne, att inte han något som helst självförtroende mm. så NU, efter min dipp, troligen med hjälp av havregurt, så är det dax att öppna upp för ett steg till i mitt liv tillsammans med kost som jag förhoppningvis kan må än bättre av!

Bloggen om Raw Food som ger dig förståelse för VAD jag menar 
Det var så fantastiskt att hitta den här bloggen då jag sökte efter HUR skall jag grodda mitt bovete till min Snizerfrukost!? Det finns väldigt många bra bloggar om Raw Food. HÄR är en av dem:

Annie's Rawfood: Levande bovetevälling med fikon och kanel: Jag har groddat bovete i några dagar och i morse var det klart att användas, så jag gjorde en bovetegröt med bland annat äpple, fikon, kokos...

LYCKA TILL till alla er som vill prova OM ert barn eller ni själva kan få möjligheter till ett Friskare Liv genom en livsstilsförändring!