torsdag 8 november 2012

Intervju med Alan Rees om vaccinationsskador - utvecklar autism

Han känner sig skyldig upplysa andra föräldrar om faran med att låta vaccinera sitt barn - min personliga uppfattning är att barn med proteinintolerans är känsligare mot vaccinationer och ju svårare proteinintolerans desto högre risk!
Boken om det vita giftet, mjölk- och mjölprodukter som är de bakomliggande orsakerna till proteinintolerans, finns att köpa NU!

Autism kan behandlas NU! OM symptomen utvecklats av en proteinintolerans är anpassad kost/diet det som hjälpt de flesta barn bort från de symptom som givit dem diagnosen autism - för att få möjligheter bli en friskare kan de använda sig av Cease-metoden. Kosttillskotten är av vikt för att boosta upp barnets brist på tarmbakterier, omega-3, vitaminer och mineraler plus annan behandling!

Focus på Aspergers syndrom

Om man har Aspergers syndrom märks det framför allt på hur man samspelar och kommunicerar med andra människor.

Möjligheterna finns för ditt barn att förändra sina symptom, ta steg bort från de symptom som givit ditt barn diagnos som exempelvis aspergers syndrom, autism och/eller ADHD!

Sju år i särskola utan grund – Metro

Området känsel, Human Haptic Perception, gäckar utredningarna!
"Skolinspektionen uppskattar att det finns minst 100 barn som felaktigt placerats i särskola. Och det är utredningarna som brister. Fyra typer ska göras: en psykologisk, en social, en pedagogisk och en medicinsk."

Så länge varken psykologer, arbetsterapeuter, logopeder eller pedagoger inte inkluderar bedömning av området känsel i sina utredningar kommer de att brista! Området känsel, Human Haptic Perception, har visat sig vara ytterst känsligt för de gifter och brister som vi i dag utsätter våra barn för under deras uppväxt! en förändring av kost har visat sig medverka till att förändra barnets svårigheter och negativa beteenden!

Viktiga ingredienser i barnets vardag är kompensation, kost/diet och kosttillskott!

HÄR har du länken som gav mig anledning gå med i debatten: 

Sju år i särskola utan grund – Metro