torsdag 14 augusti 2008

Fri från autism med hjälp av diet - Aron is on a glutenfree diet - Google-sökning

Friskare utan mjölk och mjöl
Med en anpassad diet (utan mjölk-, mjöl- och sojaprodukter samt socker, andra smakförstärkare, färgämnen m.m.) samt med tillskott av tarmbakterier (sök på probiozym på http://www.google.se/), Omega 3 och vitamineraler kan det hända mycket positiva saker med Ditt barns utveckling av motorik, tal och övrigt beteende inom loppet av några veckor (beroende av förgiftningsgrad och utbredning) OM det är orsakat av dessa opioida peptider som bildas av proteinerna i mjölk, mjöl (läs mer på http://www.neurozym.com/) och soja samt de gifter som socker (sök på "sockerbomben" samt "sanna Ehdin") och andra smakförstärkare är orsak till på nervsystemets sköra trådar... m.m.

Titta hur frisk Aron blev!

Aron is on a glutenfree diet - Google-sökning

Autismen före kasein och glutenfri diet - Mickie before the Casein/Gluten Free diet - Google-sökning

Kan han bli friskare utan mjölk och mjöl?
Så här kan det se ut före Du sätter in en mjölk- och glutenfri diet! Ta även bort sojaprodukter och så mycket socker som möjligt eftersom obalansen i tarmen ger "överproduktion" av candidasis.

Glöm inte att Ditt barn har behov av att kompensera, att röra på sig och att få vitamineraler och tillskott av tarmbakterier och Omega 3 - Omega 3 kan Du enklast få via kallpressad linfröolja (en dryg tesked i en dryg dl med blåbärsproviva... förslagsvis) och i kapslar med hjälp av morEPA!
I eyeQ har de balanserat Omega 3 i rätt förhållande till Omega 6 men eftersom de flesta av oss får i sig alldeles för mycket Omega 6 och alldeles för lite Omega 3 (tack vare att vi föder upp kor, hönor, kalkoner och lax på kraftfoder) så är det 3:an vi behöver tillskott av!

Proteinintolerans och andra gifter och brister leder till autism
- och andra avvikande beteenden som vi gärna benämner med olika neuropsykiatriska och psykiatriska diagnoser. Här har Du ytterligare ett exempel:

Mickie before the Casein/Gluten Free diet - Google-sökning

Tillfrisknandet från Autism - Ethan's Recovery from Autism - Google-sökning

Det snabba tillfrisknandet från autism
Jag har sett det tidigare, det snabba tillfrisknandet från autism! Då var det ett litet barn, cirka 4 år gammal, som led av svår infantil autism. På ett par veckor började barnet ta ögonkontakt, få sammanhang, en vilja att vara med, att ha ögonkontakt, lära sig klättra, smaka på maten i stället för att soppa mat (och annat) långt ner i halsen utan att känna vad det var... det var nog just det det handlade om:

De opioida peptiderna bedövar nervsystemet
De opioida peptiderna (som bildas då avsaknaden av peptider, som skall bryta ned peptiderna, finns i tarmarna - läs mer genom att söka på probiozym och/eller proteinintolerans på googles.se!) har, enligt Dr Gunnar Brönnstad på NeuroZym AS och Dr Karl Reicheld på Rikshospitalet i Oslo, en morfinliknande effekt på nervsystemet - så länge ingen har bevisat något annat!
Morfin, alkohol och andra gifter stör vår förmåga till perception och beroende av gifternas utbredning och intensitet får vi mer eller mindre svåra störningar på bl.a. den haptiska perceptionen vilket medför att förmågan att snabbt och precist känna in och med snabbhet och precision möta upp i relationen, rörelsen och/eller ljudet, ljuset, lukten och smaken påverkas negativt;

Förmåga till snabbhet och precision, automatisering försämras
En nedsatt förmåga till automatisering påverkar förmåga till att utföra de dagliga aktiviteterna negativt samt förmåga till relation - ju svårare förgiftning desto svårare beteendestörning!

Möjligheterna till ett tillfrisknande kan vara nära!
Här är bara ett exempel:

Ethan's Recovery from Autism - Google-sökning